Saturday, June 16, 2012

Incepe epurarea...


Cică, trecând ICR sub tutela parlamentului se depolitizează instituţia. Pe cravata ta roșie de pionier tov. Ponta?

Să înţeleg că scumpul nostru parlament este o instituţie apolitică? De ce mama dracului, nu aveţi ouă să recunoaşteţi că vreţi să-i daţi la gioale domnului Patapievici (pentru Politice?), şi prin asta să-i mai ardeţi una tov. căpitan preşedinte jucător (de babaroase) Băsescu

Alţi bani, altă distracţie. A făcut cineva socoteala cât mălai ar costa această "depolitizare"?


Înţelegeam dacă institutul trecea sub tutela Academiei Române, dar să-l muţi sub tutela parlamentului mi se pare o nerozie cât lumea. Sunt convins că parlamentarii - care sunt nişte intelectuali de excepţie, somităţi ale culturii şi civilizaţiei mondiale, nişte mecena cu toţii - vor face o treabă excelentă. Apolitică, evident. Eventual să-l puneți pe ursaru' Mădălin Voicu președinte și ne-am scos.

Nu știu dacă ICR a facut o treaba bună sau nu sub tutela Patapievici/Președenție, pentru că nu am cunoștință despre cum ar trebui reprezentată cultural o țară (adicătelea nu abureală cu logo-uri, costume populare, mici sau palincă), însă știu că mișcarea asta, nu are nici o legătură cu îmbunătățirea activității acestei instituții, cu atât mai puțin cu depolitizarea ei.

"Chiar și într-o poiană de narcise, un căcat miroase tot ca un căcat"
H.R. Patapievici - Politice

No comments:

Post a Comment